Fairtrade Markt – zaterdag 30 oktober

De landelijke Fairtrade Week is van 30 oktober tot en met 7 november. Ook Gooise Meren doet mee. Op 30 oktober organiseert het Fairtrade Team een gezellige kleinschalige Eerlijke Markt op het Julianaplein van 11.00-15.00 uur. Kom je ook proeven en kijken? Tot dan!

Op zaterdag 30 oktober organiseert het Fairtrade Team een Eerlijke Markt op het Julianaplein in Bussum. Op de gezellig en kleinschalige markt is een mix van duurzame, lokale en eerlijke producten te vinden, zowel food als non-food.

De komende weken zal meer informatie over de deelnemers aan de markt online komen te staan. Hou daarvoor ook onze facebook pagina in de gaten.

De Eerlijke Markt duurt van 11.00-15.00 uur en wordt georganiseerd in het kader van de Fairtrade Week van 30 oktober tot 7 november. We organiseren activiteiten waarmee aandacht wordt gevraagd voor eerlijke handel en creëren zo meer bewustwording bij inwoners en ondernemers.


Naast de markt zal ook een Fair Fashion Fietsroute worden gelanceerd en is er aandacht voor onderwijs over Eerlijke Handel. Gooise Meren is al sinds 2016 Fairtrade Gemeente.  Voor meer informatie mail info@fairtradegooisemeren.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *