Fairtrade Week Oktober 2016 bijna van start!

Vanaf zaterdag 29 oktober begint de Fairtrade Week! Naast de vele aanbiedingen in de supermarkten, winkels en de horeca in de gemeente Gooise Meren zijn er aantal activiteiten waarin thema eerlijke handel centraal staat.

 

schermafdruk-2016-10-26-12-50-55
Heeft u al onze advertentie in de krant gelezen? Vanaf zaterdag 29 oktober begint de Fairtrade Week! Naast de vele aanbiedingen in de supermarkten, winkels en de horeca zijn er aantal activiteiten waarin thema eerlijke handel centraal staat. We beginnen met fairtrade pitch tijdens Tegenlicht meet up op 27 oktober.  Op 2 november kunt u aanschuiven bij film en debat- avond bij het Filmhuis Bussum.  Bij de Bibliotheek in Bussum maakt u kennis met een educatief programma over fairtrade in combinatie met een bezoek aan de Wereldwinkel.

schermafdruk-2016-10-26-12-04-28

Wilt u meer weten over landelijke acties in  Fairtrade Week?

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *