Tegenlicht Meet Up Bussum zoekt Fairtrade supporters met lef en goede ideeEn.

Voor de Tegenlicht Meet Up Bussum van 27 oktober a.s. met als onderwerp ‘Eerlijke Handel’ zoeken we ondernemers die hun bedrijf, idee, of product willen pitchen. Je pitch wordt beoordeeld door een publieksjury en een jury bestaande uit deskundigen.
Voor de Tegenlicht Meet Up Bussum van 27 oktober a.s. met als onderwerp ‘Eerlijke Handel’ zoeken we ondernemers die hun bedrijf, idee, of product willen pitchen. Je pitch wordt beoordeeld door een publieksjury en een jury bestaande uit deskundigen.

Wat verwachten we van jou?
Je bent ondernemer en een deel van wat je doet is gebaseerd op Fairtrade. (Criteria) Daarbij heb je de ambitie om dit verder uit te breiden en van jouw Fairtrade product of dienst interessant te maken voor een grote groep mensen.

Jouw opdracht
Pitch in 5 minuten jouw idee of actie waarmee jij als Fairtrade ondernemer of organisatie de media haalt en daarmee een groot publiek bereikt.

Zo doe je mee
Meld je aan bij Lisa Schonewille van Tegenlicht Meet Up Bussum via lisa@soupurbe.nl met een korte omschrijving van wat je doet en je motivatie waarom we jou op 27 oktober het podium mogen geven. Bellen mag ook: 0651585877

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *