Tegenlicht Meetup Bussum #2 de eerlijke onderneming

Kom 27 oktober a.s. napraten over de Tegenlicht aflevering: de eerlijke onderneming.

Kom 27 oktober a.s. napraten over de Tegenlicht aflevering: de eerlijke onderneming.

Ontwerper Bas van Abel besloot een mobiele telefoon te maken, waarbij mens en natuur zo min mogelijk worden uitgebuit. De dilemma’s die hij bij het produceren van zijn Fairphone tegenkomt, zijn lessen voor iedereen die een eerlijke onderneming nastreeft.

Naast dat we gaan napraten over deze aflevering krijgt een aantal Fairtrade-ondernemers van ons het podium. Zij pitchen hun idee voor een actie waarmee ze Fairtrade onder de aandacht willen krijgen van een groter publiek. De winnaars worden uitgelicht in de lokale media tijdens de Fairtrade week. De aanwezigen bepalen de winnaars d.m.v. een digtale stemming.

De organisatie van deze Tegenlicht Meet Up Bussum is in samenwerking met de Fairtrade werkgroep Gooise Meren.

Adres: Brinklaan 36a, Bussum
Tijd: do 27 oktober vanaf 20.00u

Toegang is gratis. Aanmelden via www.soupurbe.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *