Werkgroep Fairtrade Gooise Meren op de Markt van de Groenteclub

Kom kennis maken met de werkgroep Fairtrade Gooise Meren. We staan met onze kraam op de Markt van de Groenteclub as zaterdag 4 juni in de tuin van voormalig klooster Marienburg in Bussum. Wil je meer weten over de Fairtrade Gemeente campagne of heb je vragen over fairtrade producten? We gaan graag met je in gesprek! Soupurbe komt ons team "letterlijk" versterken met een biologische aspergesoep. Deze soep wordt gemaakt van groenten die wekelijks gered worden door dit duurzaam Bussums initiatief. We delen de soep gratis uit op deze dag.

Al eerder stond de werkgroep Fairtrade Bussum op de Markt van de Groenteclub samen met de voormalige Milieuraad Bussum, Stichting EerlijkWinkelen en met de Wereldwinkel Bussum.

Komende 3e editie zijn ook een aantal fairtrade ondernemers aanwezig die al meedoen met onze Fairtrade Gemeente campagne. Wil je weten wie het zijn en met welke producten ze op de markt staan? Of ben je zelf een ondernemer of organisatie in Gooise Meren die ook fairtrade producten verkoopt? Dan willen we je heel graag ontmoeten!

Datum: 4 juni 2016

Tijden: 10.00-16.00 uur

Locatie: de tuin van voormalig klooster Marienburg Bussum

Tip: kom op de fiets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *