Wint Gooise Meren de Coffee Challenge?

Gooise Meren dronk bijna 1.000 kopjes fairtrade koffie tijdens de Coffee challenge op 13 mei. Of ze daarmee de landelijke winnaar zijn, dat weten we binnenkort. Wat we wel weten is dat Edith Minnaar een fairtrade koffiepakket van de Wereldwinkel heeft gewonnen. Edith: “Tanzania fairtrade koffie, een mooie aanvulling op ons gewone biologische koffiegebruik. Allemaal […]

Gooise Meren dronk bijna 1.000 kopjes fairtrade koffie tijdens de Coffee challenge op 13 mei. Of ze daarmee de landelijke winnaar zijn, dat weten we binnenkort. Wat we wel weten is dat Edith Minnaar een fairtrade koffiepakket van de Wereldwinkel heeft gewonnen. Edith:
“Tanzania fairtrade koffie, een mooie aanvulling op ons gewone biologische koffiegebruik. Allemaal proberen!!”
Web-20160513-_ABP0465
De ochtend van de challenge is begonnen met een ontbijtje waar de wethouder Gerben Struik met de lokale ondernemers en de werkgroep Fairtrade Gooise Meren al 25 kopjes fairtrade koffie samen hebben gedronken.

Impressie koffieproeverij Biomarkt Julianaplein

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *