Fairtrade challenge tijdens de fairtrade week 7-15 mei

Vrijdag 13 mei: schenkt u ook Fairtrade koffie? De wereldwinkel en LePerron schenken op de biomarkt de Fairtrade koffie op die dag en tellen de kopjes… Ook u kunt meedoen aan deze actie door Fairtrade koffie te schenken aan uw klanten. geef aan het eind van de dag door hoeveel kopjes u heeft verkocht. Mail […]

MH_KaartA5_CoffeeChallenge_highres-2
Vrijdag 13 mei: schenkt u ook Fairtrade koffie?
De wereldwinkel en LePerron schenken op de biomarkt de Fairtrade koffie op die dag en tellen de kopjes… Ook u kunt meedoen aan deze actie door Fairtrade koffie te schenken aan uw klanten. geef aan het eind van de dag door hoeveel kopjes u heeft verkocht. Mail dit aan info@fairtradegooisemeren.nl of deel dit via social media met hashtag #fairtradechallenge.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *