Pickwick introduceert fairtrade thee voor de zakelijke markt

Goed nieuws! Bedrijven en organisaties kunnen nu ook kiezen voor fairtrade Pickwick thee. Pickwick introduceert het fairtrade assortiment met zes populaire varianten die het internationale fairtrade keurmerk voeren: English Tea, Earl Grey, Forest Fruit, Green Tea Lemon, Rooibos en Munt. Concreet betekent deze keus van Pickwick dat 177.200 theeboeren en 122.700 theeplukkers een leefbaar loon ontvangen. […]

Goed nieuws! Bedrijven en organisaties kunnen nu ook kiezen voor fairtrade Pickwick thee. Pickwick introduceert het fairtrade assortiment met zes populaire varianten die het internationale fairtrade keurmerk voeren: English Tea, Earl Grey, Forest Fruit, Green Tea Lemon, Rooibos en Munt. Concreet betekent deze keus van Pickwick dat 177.200 theeboeren en 122.700 theeplukkers een leefbaar loon ontvangen. Het maakt het ook voor jullie lokale Fairtrade Gemeente makkelijker om bedrijven en zakelijke relaties te benaderen. Zeker goed nieuws dus!
Pickwick-april-2016
Tijdens een vergadering, een pauze met collega’s of een ontmoeting met een klant zorgt een kop thee voor een waardevoller moment. Deze duurzaam geproduceerde thee zorgt voor betere leef- en werkomstandigheden van thee-arbeiders in ontwikkelingslanden. In de totale fairtrade keten werken 177.200 theeboeren en 122.700 theeplukkers. Via de Fairtrade premie kunnen thee-arbeiders zelf werken aan een betere toekomst. Zo kunnen zij bijvoorbeeld investeren in onderwijs en gezondheidszorg. Met de keuze voor Pickwick Professional steun je arbeiders en hun families op theeplantages in Malawi en India.

Daarnaast heeft het Pickwick Professional assortiment een compleet nieuwe uitstraling gekregen.Niet alleen de verpakking heeft een verfrissend nieuw design, maar ook de theezakjes worden aangeboden in een gesloten papieren envelop. De gesloten envelop straalt kwaliteit uit en past perfect binnen een zakelijke omgeving.

Sander van der Linden, Marketing Director Professional Benelux, licht toe: “Bij Jacobs Douwe Egberts Professional richten we ons op het waardevoller maken van de dagelijkse momenten met de lekkerste koffie en thee. Speciaal voor de buitenshuismarkt zit daarom onze vertrouwde thee in een nieuwe, professionele verpakking. De gesloten envelop straalt kwaliteit uit en past goed binnen een professionele omgeving waar thee drinken tot de dagelijkse waardevolle momenten hoort.”
De thee voor de professionele markt is vanaf vandaag verkrijgbaar in nieuwe verpakkingen van 3 x 25 theezakjes. Klik hier voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *